Gratis skydespil

Når man snakker skydespil er det mest udbredte gratis skydespil det der hedder “Battlefield Play4Free”.

Det er et online skydespil, der kombinerer det bedste fra Battlefield-serien.Heriblandt opdateringer af de klassiske maps og køretøjer fra Battlefield 2. Klasserne og de fede våben fra Battlefield: Bad Company 2. Med genrens bedste grafik, er Battlefield Play4Free det enesterealistiske og gratis skydespil, som med sin grafik, dybde og realisme sagtens kan måle sig med de store og omfattende konsolspil.

1280px-Battlefield_Play4Free_August_2012_Background

Det er gennemført online krig når det er bedst, og Battlefield Play4Free indeholder alt det bedste fra Battlefield-serien, inklusiv køretøjer, en kæmpe åben slagmark samt intense kampe for op til 32 spillere. Undervejs kan spillere lære en lang række nye evner og samtidig optjene penge, som de kan bruge på et stort udvalg af våben og udstyr. Dermed kan spillerne skabe deres helt egen soldat med sin helt egen måde at angribe modstanderen på.

Grafisk set er Battlefield Play4Free ganske nydeligt at se på. Det er naturligvis ikke ligeså poleret som sin nyfødte storebror Battlefield 4. Men som et gratis spil synes jeg bestemt at det er et nærmere bekendtskab værd. Og jeg garanterer at der er masser af sjove timer gemt i dette spil.