The Hunter – anmeldelse af et realistisk jagtspil

Efter oprettelsen af ​​en gratis konto og skabelsen af en online avatar, Bliver du sendt til “Evergreen Hunting Reserve”, hvor du bliver kastet lige ind i det det hele handler om. “The Hunter” hjemmesiden administrerer opgaven med at uddele missioner og statistik, hvilket er med til at holde spillets HUD meget simpelt, da det eneste på skærmen er din jægers hånd og hvad han holder i øjeblikket. Hjemmesiden forvalter også dine licenser, og hvad du i øjeblikket har tilladelse til at jage.

I spillet bruger The Hunter en PDA kaldet en HunterMate til at holde styr på byttet, din placering samt en masse andet. Efter at have kørt rundt i reservatet og lede efter spor, vil HunterMate analysere fodspor og ekskrementer, som alt sammen bidrager til at indsnævre hvor målet er. For hvert dyrekald, spor, eller ekskrement man finder, bliver PDA’en mere og mere præcis i kortlæggelsen af hvor målet er. ligesom spillerens karakter også bliver bedre til sporing og skydning.

theHunter2010-04-0101-29-20-09Tag ikke fejl – The Hunter sigter efter realisme, og enhver trigger happy gamer, der har planer om at jage kronvildt med et raketstyr, kommer til at gå tomhændet hjem. Hovedparten af spillet er brugt på at køre rundt i reservatet på egen hånd, på udkig efter spor som gør at spilleren langsomt indsnævrer søgningen.

I betragtning af hvor undvigende dyrene er i spillet, er det er en temmelig stor ting når du rent faktisk får øje på et, vel vidende at en times sporing og snigende rundt gennem bushen alt sammen hviler på ét skud er utrolig nervepirrende, men samtidigt meget tilfredsstillende.

Mens det er virkelig tilfredsstillende at nedlægge dit bytte, bliver det i sidste ende en næsten identisk proces hvor man sniger sig rundt i skoven. Tilføjelsen af ​​multiplayer, eller i det mindste co-op jagter, ville gøre meget for at holde spillet interessant i længden.

The Hunter er en udmærket simulering, og et meget realistisk jagtspil. Det har nogle interessante online-funktioner der er værd at checke ud. Og hvis jagt virkelig er noget du bare elsker, kommer du også til at elske det her spil.

God jagt.