Hvordan man gendanner sin iPhone (Guide)

iphoneDet er sjældent at det er nødvendigt at gendanne sin iphone. Systemet er generelt enormt stabilt, og der er sjældent noget der går galt. Ikke desto mindre sker det nogle gange alligevel. Det kan også være at du synes at din iphone er blevet langsom p.g.a alle de unødvendige data der ligger og flyder i systemet. Jeg vil derfor nu vise dig hvordan man gendanner sin iphone.

Heldigvis har Apple gjort det meget nemt at gendanne sin telefon. Det hele foregår i iTunes på din PC eller Mac, og tager ikke særlig lang tid. Dette afhænger naturligvis af hvor mange sange, billeder, videoer og apps du har på telefonen.

Du har 2 muligheder når du gendanner din iphone:

 1. Gendanne iphone MED backup
  (genindlæser automatisk alle dine instillinger, apps, fotos, kontakter m.m)
 2. Gendanne iphone UDEN backup
  (gendanner telefonen som da den var ny)

Sådan gør du

 1. Tilslut telefonen til din computer med usb kablet.
 2. Du skal lave en backup af telefonen (hvis du benytter mulighed 1). Dette gør du ved at klikke på ”synkroniser” i iTunes.
 3. Gå ind under ”Resume” og klik på menupunktet ”Gendan”. iTunes vil nu installere den nyeste version af iOS.
 4. Du bliver nu bedt om at lave en sikkerhedskopi. Dette er dog ikke nødvendigt hvis du netop har lavet en backup (trin 2).
 5. Efter installationen af systemet er færdigt, vil iTunes spørge dig om du vil gendanne fra en backup eller som ny. Hvis du ønsker at genindlæse dine tidligere indstillinger, fotos osv, vælger du den ønskede sikkerhedskopi/backup.
 6. Hvis du valgte at gendanne fra en sikkerhedskopi begynder iTunes nu at overføre alle dine indstillinger, fotos, musik osv til telefonen. Dette kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor mange GB musik, fotos, videoer og apps du havde liggende på telefonen før.
 7. Når iTunes er færdig, vil telefonen genstarte. Når den er helt færdig, kan du fjerne usb kablet.
 8. Du er nu færdig.