iPhone 5SE kommer måske til foråret

 

iphone_5se

Så er der (måske) godt nyt til dem der har sukket efter en mindre iphone. Apple forbereder sig nemlig på at lancere en ny 4″ iPhone her til foråret.

Den ofte præcise Mark Gurman fra 9to5Mac, hævder at han har fra en pålidelig kilde, at enheden med kodenavnet N69, vil blive navngivet “iPhone-5SE”, og bør komme i handlen i enten marts eller april. Han bemærker også, at i modsætning til de seneste rygter, vil telefonen have et hovedtelefonstik.

iPhone 5SE skal ses om en “specialudgave”. Faktisk  har den kommende “5se” efter sigende et design, der ligner flagskibet fra 2013, men med opgraderet hardware, software og funktioner, der blander det gamle design med moderne teknologi fra de seneste to iPhone-opgraderinger.

Rygterne siger at iphone 5se vil være udstyret med et 8-megapixel iSight-kamera, 1,2-megapixel FaceTime kamera, og A8 og M8 chips fra iPhone 6. Og selv om dens skærm ikke vil være trykfølsom, siges det at telefonen vil understøtte Levende Billeder (Live Photos).

Det menes, at Apple planlægger et arrangement i marts, hvor denne nye iPhone 5SE, samt et evt. nyt Apple Watch vil blive afsløret.