Lav din iPod om til en iPhone

iPod-touch-5G

Selvom salget af iPod touch er lidt dalende, så er det stadig en af ​​de bedste og billigste bærbare medieafspillere på markedet. Jeg kan godt lide at tænke på den som den naturlige vej til iPhone i dag, hvilket er præcis, hvad det var for mig. Jeg modtog den oprindelige iPod touch som en julegave for over 6 år siden, opgraderede til 2. og 4. generations modellerne, og til sidst flyttede jeg over til en iPhone.

Jeg har ikke set sig tilbage siden, men jeg ved, at der er en hel del brugere, der er afhængige af iPod touch som deres dag-til-dag-enhed. Dette inspirerede mig til at skrive denne guide til hvordan du laver din iPod touch om til en iPhone, noget der er mere muligt end du måske lige tror. I denne artikel vil jeg antage, at du har mindst en fjerde generations udgave af iPod touch, og kører iOS 6 eller højere.

FaceTime
Dette er en ganske god løsning for iPod touch brugere, men det begrænser dig til at bruge Apples eget økosystem. Du kan her gratis foretage lyd-eller videoopkald via Wi-Fi, men kun til andre iPhone, iPad, iPod touch og Mac-brugere.

Skype
Din iPod touch er ikke en smartphone, men bruger du en en VoIP-app som Skype via Wi-Fi giver det dig en næsten identisk oplevelse. Hvis du er på et lille budget, kan du overveje at invitere alle dine venner og familiemedlemmer til at installere Skype på deres enhed. På denne måde kan du foretage gratis opkald med de mennesker, der har skype installeret. Ellers bliver du nødt til at købe Skype-kreditter fra Microsoft til at foretage opkald til almindelige fastnet-og mobiltelefoner.

Skype er gratis på App Store.