Amerikansk Netflix i Danmark

lgnetflix-2lDer er vist ingen der kan være uenig i at den danske udgave af Netflix, ikke har et frygteligt stort udvalg at byde på. Heldigvis er der mulighed for at gøre noget ved dette, og det vil kun koste dig ca. 26 kr ekstra om måneden.

Den amerikanske (US) version af Netflix har så enormt mange flere film og serier end den danske.
Det eneste du kommer til at undvære, er de danske undertekster. Hvis dette ikke er noget problem for dig, så er det bare at komme i gang.

Jeg har beskrevet fremgangsmåden herunder.

Netflix benytter det man kan kalde et globalt login. Dvs. at du kan benytte det samme login over hele verden. Netflix vil ud fra din DNS fastslå hvor i verden du befinder dig, og derefter vise dig det indhold man har adgang til i det pågældende land.

Det vi vil gøre er at narre Netflix til at tro at du befinder dig i USA, og på den måde få vist indholdet derfra.

Det første du skal gøre er at tegne et abonnement på den tjeneste der hedder Unblock US. Det gør du ved at følge dette link:

http://www.unblock-us.com/

Prisen er 5 Dollars om måneden (ca. 26 kr), som trækkes på dit Visa kort hver måned.

På deres hjemmeside kan du få vist en opsætningsguide til lige præcis den enhed du gerne vil se Netflix på.

Bemærk at det kræver en god internetforbindelse at benytte denne metode. Istedet for at sende data fra Netflix til den danske DNS, skal den nu en tur omkring Unblock US serveren i USA. Dette kan godt koste lidt af båndbredden. Det skal dog siges at jeg selv har en 12/1 Mbit forbindelse, og det kører ganske fint.

Har du ikke allerede et Netflix abonnement, kan du tilmelde dig her:  Netflix Danmark